Nijmegen 20-07-2018. vrijdag is de laatste dag van de Vierdaagse. Deelnemers lopen over de Via Gladiola de stad binnen. FOTO: GER LOEFFEN

Comfortabel je doel bereiken begint bij je uitrusting. De perfecte Vier­daagse metge­zellen voor mannen en vrouwen.

De Vier­daagse Collection

Ruim 47.000 deel­nemers, uit 84 landen die in vier dagen 120, 160 of 200 kilometer lopen. Met recht mag de Vier­daagse Nijmegen zich het grootste meer­daagse wande­levent ter wereld noemen. In de derde week van juli verandert de stad Nijmegen in het wandelmekka waar wandel­lief­hebbers, toes­chouwers en feest­vierders samenkomen. Sinds 2019 is LOWA trotse hoofd­sponsor van dit fantas­tische evenement!

Onmisbaar tijdens het wandelen van de Vier­daagse, maar ook tijdens alle­daagse wande­lingen zijn goede, comfor­tabele wandel­schoenen, die je optimaal onders­teunen. Goede wandel­schoenen bieden comfort, demping, bescherming en onders­teuning. Wandel­schoenen zijn er in vele soorten en maten: hoog of laag, met of zonder GORE-TEX, van leer of juist van synthetisch materiaal, je hebt ontzettend veel keuze!

Speciaal voor de Vier­daagse presenteert LOWA een collectie die uitermate geschikt is voor dit doel. Deze Vier­daagse schoenen bieden veel comfort, steun én demping, die je zeker nodig hebt. Daarnaast ben je altijd verzekerd van droge voeten. De dame­suit­voe­ringen van deze Vier­daagse modellen zijn bovendien geheel aangepast naar de anatomie van de damesvoet.

Shoefinder Animation

Connaissez-vous notre Shoe Finder ?

Essayer ici …
😯
Malheu­reu­sement, nous n’avons trouvé aucun produit corres­pondant à tous vos critères de recherche. Veuillez réessayer en utilisant moins de critères de filtre.