2021_alexpusch_renegade-25jahre_wiese_012

Be your own RENEGADE

In 1997 was de RENEGADE een echte rebel. Hij was non-confor­mistisch, uniek en heeft de markt in de jaren erna grondig opgeschud. Maar wat betekent de naam eigenlijk? Wat is eigenlijk een RENEGADE?

Voor LOWA is een RENEGADE iemand die nieuwe dingen creëert, wel eens wat geks doet, nieuwe tradities maakt en ook af en toe zijn omgeving een beetje opschudt. Een RENEGADE is nieuws­gierig, inno­vatief en vindingrijk, bruist van de ideeën en waagt zich op nieuw terrein.

Er schuilt dus eigenlijk een RENEGADE in iedereen die graag in de natuur rondtrekt.

“Be your own RENEGADE” – Onder dat motto vieren we daarom de verjaardag van onze jubi­le­um­schoen met een grote campagne. Doe je mee?

Reserveer een kamer met uitzicht

Gewoon genieten van het moment en een keer iets geks doen. Waarom eigenlijk niet? Voor een leuk weekend heb je niet altijd een exclusief hotel nodig. Soms is wat fantasie en zin in avontuur genoeg.

Als je in de natuur overnacht, is een unieke ervaring gega­randeerd. Meestal wordt het avontuur beloond met een prachtig uitzicht, frisse lucht en nieuwe geluiden.

Natuurlijk zijn er wel dingen waar je rekening mee moet houden bij over­nach­tingen in de natuur.

Daarom hebben we de belang­rijkste tips voor je op een rijtje gezet:

Waar wacht je nog op?

Waarom begin je niet gewoon, zonder er lang over na te denken? Met de RENEGADE kan dat heel gemak­kelijk. Onze klas­sieker heeft al talloze mensen op grote en kleine tochten begeleid.

Geen wonder, want deze schoen heeft alles wat je voor je volgende wandeltocht nodig hebt. Hij is multi­func­tioneel en biedt optimaal comfort, van een eenvoudige dagtocht tot een veel­eisende berg­wan­deling.

Als je nog inspiratie nodig hebt voor je volgende avontuur, blader dan eens door ons websi­te­ge­deelte 'tours’.

Voor alle gevallen

Eén ding is zeker: als je de RENEGADE inpakt, ben je goed uitgerust voor je volgende wandeltocht of vakantie.

Dat goede schoenen essentieel zijn voor tochten door de natuur, is algemeen bekend.

Natuurlijk is het belangrijk dat je je schoenen altijd afstemt op het beoogde gebruik en dat je ook verder goed voor­bereid bent bij het plannen van een wandeling.

Waar je op moet letten, lees je in onze tips voor je uitrusting.

  • 2021_alexpusch_renegade-25jahre_weg_030