img_6379

Vervangende onderdelen Mag het een beetje meer zijn?

Of het nu gaat om nieuwe inlegzolen, een snel­sluit­systeem, nieuwe veters of andere vervangende onderdelen. Laat de LOWA winkelier weten naar welk vervangend onderdeel je op zoek bent voor jouw LOWA schoen. Zij kijken samen met LOWA BENELUX wat ze voor jou kunnen betekenen. Bezoek of contacteer de LOWA winkelier en geef zo concreet mogelijk aan naar welk onderdeel je op zoek bent. Vergeet hierbij niet het model, de kleur en de schoenmaat (UK-maat) door te geven, bijvoorbeeld MAURIA GTX Ws in anthracite /petrol UK 6.

2020_lowa_arthur-kudelka

“Voor een kwali­tatief hoog­waardig product zijn er natuurlijk vervangende onderdelen. Naast veters en inlegzolen hebben we ook honderden haken, lussen en oogjes voor bijna elke schoen. En zo niet, dan vinden we zeker een geschikt alter­natief.”

Arthur | LOWA Servi­cemanager

Wat kan er aan mijn schoen gere­pareerd worden?

Zo werkt het

De eerste contact­persoon voor alle garan­tie­ge­vallen en repa­raties binnen de garantie is de LOWA winkelier, ook als de schoenen online of elders zijn gekocht (alle winkeliers vind je hier). De winkelier kan met zijn vakkennis het beste beoordelen wat er gedaan moet worden, bijvoorbeeld of je schoenen ter reparatie of inruil moeten worden verzonden. Voeg altijd een kopie van het aankoop­bewijs en een korte beschrijving van het probleem bij de schoen. De winkelier zorgt dan voor de verdere afhan­deling van de klacht.

Is de garantie op je schoen verlopen of wil je iets vernieuwen?
Dan helpen we je graag verder!

Neem contact op met de importeur voor jouw land en vraag of deze service beschikbaar is in jouw land.

  1. Contact
    Heb je vervangende onderdelen nodig voor je schoen? Een nieuwe sluiting, inlegzolen of nieuwe veters? Neem contact op met jouw LOWA winkelier waar je de schoenen hebt gekocht. Zij bespreken de verdere stappen met je.

  2. Wachten
    Nadat de LOWA winkelier contact heeft gehad met LOWA BENELUX laten zij zo spoedig mogelijk weten of het vervangende onderdeel beschikbaar is. Let op: de kosten die de LOWA winkelier maakt voor de vervangende onderdelen, kunnen aan jou door­be­rekend worden.

Heb je nog vragen?

Stuur ons een bericht. We helpen je graag.

Als je vragen hebt over het verzamelen, verwerken of gebruiken van je persoons­ge­gevens of als je gegevens wilt opvragen, corrigeren, blokkeren of wissen, kun je informatie vinden in de: infor­ma­tie­ver­plichting AVG). In dit priva­cy­beleid informeren we je over de belang­rijkste aspecten van de gege­vens­ver­werking.
Je kunt je toestemming voor de opslag van gegevens te allen tijde intrekken. Stuur daarvoor gewoon een e-mail vanaf je bij ons bekende e-mailadres, met je contact­ge­gevens en het onderwerp: “Intrekking van de gege­vens­opslag” naar daten­schut­z@lowa.de