Onderweg Stra­ten­ver­kenner

Imagefoto met de SEATTLE GTX QC, Everyday Shooting Dresden 2018

Waar kan ik dit doen?

Dit is een micro­avontuur dat echt niet dichter bij je huis kan beginnen. Loop gewoon de deur uit en verken je omgeving. Je zult je verbazen over wat je woon­plaats allemaal te bieden heeft en wat tot nu toe voor je verborgen is gebleven.

Wat heb ik ervoor nodig?

Om blaren en natte voeten te voorkomen, raden wij je comfor­tabele schoenen aan die niet knellen en je voeten droog houden, zelfs bij slecht weer en vele kilo­meters lopen. Draag daarnaast ook comfor­tabele kleding die past bij de tempe­ratuur.

Als je het overzicht wilt bewaren, maak je vooraf een lijst met alle straten of zorg je dat je altijd een kaart bij de hand hebt.

Hoeveel tijd moet ik ervoor inplannen?

Dat is een lastige vraag. Het hangt er natuurlijk helemaal vanaf waar je woont. Woon je in een grote stad of in een dorpje op het plat­teland? Dat maakt veel uit voor het aantal straten, maar alles is mogelijk! Ga gewoon een keer op pad. Je hoeft natuurlijk niet alle straten in één keer af te gaan.

Extra tip: Stra­ten­ver­kenner is een avontuur dat natuurlijk ook aangepast en geva­rieerd kan worden. Wat dacht je ervan om bijvoorbeeld te wandelen bij alle meren, kastelen of bossen in je omgeving?

Hand-drawn vector drawing of Roads View From Above. Black-and-White sketch on a transparent background (.eps-file). Included files are EPS (v10) and Hi-Res JPG.