Imagefoto met de RENEGADE EVO GTX MID, RENEGADE EVO

Doe je ding

Al tien­tallen jaren staat de RENEGADE voor dat ene kenmerk:
de perfecte pasvorm. Om dat aspect nog verder uit te bouwen is de nieuwe RENEGADE EVO uitgebreid met een paar specifieke details die de multi­func­tionele schoen nog comfor­tabeler te maken.

HOEKIGE LOOK

Nieuwe, hoekige veterhaken bena­drukken het moderne uiterlijk van de RENEGADE EVO.

OPTIMALE INSTAP

Herzien lipje voor een gemak­ke­lijkere instap en een perfecte pasvorm zonder druk­punten.

MINDER NADEN – MEER COMFORT

Doordat de naden in het boven­ma­teriaal tot een minimum zijn beperkt, past het boven­ma­teriaal zich beter aan de voet aan. Minder naden betekent bovendien minder potentiële druk­punten.

NIEUWE VIBRAM RENE TRAC®-BUITENZOOL

Nieuwe VIBRAM-buitenzool met modern, gripvast profiel­ontwerp.

VERNIEUWD ZOLEN­PAKKET

Het vernieuwde zolen­pakket van de RENEGADE EVO is verder ontwikkeld wat betreft mate­ri­aal­ei­gen­schappen en lichaams­spe­cifieke kenmerken. Het samenspel van dempende LOWA® DYNAPU®-inlegzolen en het nieuwe, onder­steunende CROSS-OVER FRAME van steviger PU, indi­vidueel aangepast en geop­ti­ma­liseerd voor de model­va­rianten, maakt een heel nieuw loop­gevoel mogelijk.

BEN JE KLAAR VOOR JE VOLGENDE RENEGADE-MOMENT?

Waarom niet gewoon spontaan vertrekken zonder twee keer na te denken? Met de nieuwe RENEGADE EVO kan het gewoon. Onze klas­sieker heeft al talloze mensen op vele tochten begeleid.

Iedereen kan er beslist op vertrouwen: deze schoen heeft alles wat je nodig hebt voor je volgende tocht. Hij is multi­func­tioneel en biedt optimaal comfort, van eenvoudige dagwan­de­lingen tot veel­eisende berg­tochten.

Naast het juiste schoeisel is ook de andere uitrusting essentieel voor een op alle fronten geslaagde tocht.

Heb je naast de perfecte schoen nog een paar tips nodig om goed uitgerust te zijn voor je volgende avontuur? Met onze uitrus­tingstips gaat er niets mis.

  • Imagefoto met de RENEGADE EVO GTX MID, RENEGADE EVO